Audiobook-ul
Lipsă stoc

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Time Management; Octavian Pantiş - Audiobook

  • 30,00 Lei
  • Preturile afisate contin TVA.
    0751066694

    Comenzi telefonice (8-17)

    TRANSPORT GRATUIT

    pt. comenzi mai mari de 150 lei

Adaugă in Wishlist Compară produsul

„De mii de ani oamenii se întreabă dacă există viaţă după moarte. Întrebarea lumii moderne pare să fie dacă există viaţă înainte de moarte. Asta pentru că mulţi dintre noi suntem atât de prinşi cu activităţile şi problemele de serviciu, încât nu mai avem timp pentru alte lucruri cel puţin la fel de importante, pentru unii familia, pentru alţii o anumită pasiune, pentru noi toţi sănătatea.

În lumea de azi, a vitezei, a informaţiei şi a tehnologiei, dacă nu suntem atenţi, putem deveni fără să ne dăm seama victime ale obiectivelor altora sau ale nimănui şi urmăritori ai succeselor altora, pierzând din vedere lucrurile importante pentru noi.

Desigur că avem nevoie de un serviciu, este o nevoie interioară a fiecăruia de a se realiza într-un plan profesional. Acest plan profesional însă a ajuns să ne domine viaţa şi timpul mai mult decât ne-am dori.

Cursul de Time Management pe care îl asculţi se bazează pe experienţa de peste 30 de ani în lumea întreagă a companiei de training şi consultanţă TMI şi îşi propune să îţi ofere idei şi tehnici prin care să-ţi poţi atinge obiectivele profesionale cu o mai bună productivitate şi să găseşti timpul necesar şi pentru alte preocupări importante din viaţa ta." 

Octavian Pantiş

managing director

TMI România


Recomandări