ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Dorinţe împlinite - Cum să stăpanim arta manifestării

(1) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8637-01-3

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
27,51 Lei
MP3 download
27,51 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 8 ore și 6 minute

Lectura: Nae Alexandru

Descriere

Dorinţe împlinite - cum să stăpânim arta manifestării (Wishes Fullfiled) a lui Wayne W. Dyer, titlu disponibil în limba romana în format audiobook la ACT şi Politon, este un ghid care insistă pe puterea imaginaţiei şi include o serie de principii care ajută oamenii să-şi îndeplinească chiar şi cele mai ascunse dorinţe. Wayne W. Dyer spune în această carte audio că cel mai mare dar pe care l-au primit oamenii este cel al imaginaţiei şi că toate lucrurile cu care sunt acum obişnuiţi au existat cândva în imaginaţia cuiva. Un prim pas care să vă ajute să vă realizați dorinţele este un simplu proces de imaginaţie.

Dorinţe împlinite este o călătorie spre interior şi un proces complex de descoperire, cu ajutorul căruia oamenii vor deveni conştienţi de puterile pe care le au şi se vor putea conecta cu forţa lor divină interioară. Wayne Dyer încurajează oamenii să-şi transforme gândurile negative despre ei înşişi şi să păşească pe o cale divină pentru a-şi transforma dorinţele în realitate. 

Citiţi un fragment pe care îl puteţi asculta pe audiobook:

"Există un nivel de conștientizare care își este disponibil și cu care probabil nu ești familiarizat. Se desfășoară pe verticală și transcende nivelul obișnuit al conștiinței, acela care îți este cel mai familiar. Pe acest superior plan existențial, pe care tu și orice ființă umană, care a trăit vreodată, îl puteți accesa prin voință, îndeplinirea dorințelor nu este doar probabilă – este garantată. Acest capitol este doar o pregătire pentru a intra în acel tărâm pe teritoriul căruia vei avea mult mai multe de spus asupra a ceea ce urmează să se întâmple în viața ta, decât ți-ai fi putut vreodată imagina.

Dupa 18 luni de relativă izolare, studiu, meditație și experimentare la propriu a ceea ce înseamnă să trăiești în acest miraculos plan existențial, dincolo de orice ar putea fi etichetat drept “obișnuit” sau “normal”, am luat în primire, cu entuziasm, acestă sarcină de a scrie despre ce înseamnă a avea dorințe îndeplinite. Am văzut în mod direct cum practic fiecare dorință sau aspirație asupra cărora mi-am plasat atenția s-au transformat, dintr-un gând mental, într-un fapt obiectiv.

Oricum, nu propun spre memorare o formulă esoterică pentru a ajunge la o nirvana teoretică. Ceea ce evidențiez, pe parcursul acestei cărți, este că manifestarea este reală, și că are loc atunci când iei o decizie specifică să îți schimbi părerea despre tine și despre ce este posibil să obții în interiorul acestor paranteze din eternitate, care se numesc viața ta.

Te invit să fii receptiv la o idee radical nouă asupra propriei tale persoane. Este radicală, pentru că începând de când ai părăsit pântecul mamei tale, ai fost supus condițiilor culturale menite să te ajute să fii mulțumit cu “o viață normală”, la nivelui conștiinței obișnuite, ceea ce înseamnă, de fapt, să accepți ceea ce îți oferă viața. Ai fost programat, prin diferite mijloace, să crezi că nu posezi înțelepciunea sau abilitatea de a duce la îndeplinire dorințele sau aspirațiile tale.

O spun atât de clar pe cât îmi e posibil să o spun, în aceste pagini de început: Există un plan al conștientizării în care tu poți opta să trăiești, în interiorul căruia tu poți, dacă ești dornic să-ți schimbi concepția despre tine însuți ca o ființă obișnuită, să-ți îndeplinești singur oricare și toate dorințele personale.(Există un nivel al conştienţei la care poţi opta să trăieşti oricât doreşti, dacă te arăţi dispus să-ţi schimbi conceptul de sine şi să nu te mai raportezi la tine ca la o fiinţă obişnuită, ci ca la una capabilă să-şi îndeplinească dorinţele). Pe parcursul acestei cărți voi explora, împreună cu tine, ceea ce am studiat, învățat, internalizat, practicat și, da, trăit, în ceea privește puterile manifestării. Totul începe cu schimbarea concepției pe care o ai despre tine însuți.

Mi-ar plăcea să spun câteva cuvinte asupra acestor două concepte de obișnuit și extraordinar.

Obișnuitul este, ei bine, atât de obișnuit. Înseamnă că faci toate lucrurile pe care cultura și familia te-au programat să le faci. Asta presupune să te integrezi, să studiezi din greu, să urmezi regulile, să îți respecți obligațiile, să completezi formularele, să îți plătești taxele, să îți găsești o slujbă, și să faci ce face orice cetățean care se supune legii; apoi ieși la pensie, te joci cu nepoții, și în cele din urmă mori. Vreau să subliniez faptul că nu este absolut nimic în neregulă cu acest scenariu – este perfect în regulă – dar dacă ar fi fost complet acceptabil pentru tine, nu ai citi această carte.

Extraordinarul cuprinde, în mare parte, obișnuitul, de vreme ce trăim cu toții în aceeași lume fizică. Vor exista formulare pe care va trebui să le completăm, reguli care se cer respectate, facturi de plătit, și obligații familiale pe care trebuie să le îndeplinim. Dar conștiința extraordinară este asociată cu sufletul tău, cu acea invizibilă, lipsită de limite, energie care privește din spatele ochilor tăi și are interese foarte diferite față de sinele tău obișnuit.

Idealul sufletului tău, lucrul după care tânjește, nu este mai multă cunoaștere. Nu este interesat de comparații, nici de câștiguri, nici de lumină, nici de posesii, nici măcar de fericire. Idealul sufletului tău este spațiul, expansiunea, și imensitatea, și singurul lucru de care are nevoie mai mult decât orice altceva, e să fie liber să se extindă, să se întindă și să îmbrățișeze infinitul. De ce? Pentru că sufletul tău este chiar infinitul. Nu are restricții sau limitări – se împotrivește îngrădirii – și când tu încerci să-l prinzi cu reguli și obligații, este chinuit.

Sinele tău invizibil este extraordinar, pentru că este un fragment al sufletului universal, care este infinit. Părții din tine, care știe că ești capabil de măreție și este incitată de ideea că tu te poți extinde și că poți înlătura cu totul orice limitare, mă adresez aici în Dorințe împlinite. Acesta este un nou concept de sine, unul care este inspirat de sufletul tău.

Așa că hai să aruncăm o privire asupra acestei idei, și apoi să examinăm de ce ai nevoie să faci pentru a-ți face conceptul de sine să fie conform cu felul în care vrei să îți trăiești viața, și a puternicului rol, pe care poți începe să ți-l asumi, de co-îndeplinitor al tuturor dorințelor și aspirațiilor tale raționale/sensibile." - Wayne Dyer

Citiți mai multe informații despre actorul Nae Alexandru

Nae Alexandru

Nae Alexandru s-a născut pe 23 ianuarie 1977. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1999 la clasa profesorului Mircea Albulescu. De asemenea a absolvit și la Universitatea Media, specializarea – regie film, la clasa prof. Șerban Marinescu.

Din anul 2000 a fost angajat la Teatrul Evreiesc de Stat din București, iar din 2007 este actorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

A fost distribuit în numeroase piese de teatru, din care amintim câteva: „Unchiul Vanea” (de A.P. Cehov); „Micii burghezi” (Maxim Gorki); „Livada de vișini” (A.P. Cehov); „Doctor fără voie” (Moliere).

Nae Alexandru spune că niciodată nu s-a gândit să facă altă meserie decât aceea de actor: „Eram înnebunit după Louis de Funes, imitam perfect orice actor de la Bibanu’ la Jean Constantin, le știam filele pe dinafară…Am terminat facultatea la 22 de ani…să fii actor la 22 de ani e o chestie senzaţională. Mi-am zis că văd eu ce-o să fac. Am plecat, mi-am făcut vacanţa cu iubita deatunci şi m-am întors în toamnă în Bucureşti, acasă. Şi am început să bat la uşile teatrelor. Nu mi-a deschis nimeni nicio uşă. Nu mă ştiţi din facultate? Da, da, vino mâine. Poimâine – vino răspoimâine... de unde? Şi-am ajuns la Horia Popescu, care mi-a zis: dragă, ce săţi dau eu ţie să joci? Eu montez la Naţional, te halesc ăştia pe-aici. La cine-ai terminat? La Albulescu. Aoleo, eu l-am făcut actor pe Albulescu, eu i-am dat să joace. Şi m-a băgat Horia Popescu într-un spectacol, “Moartea unui comis voiajor”, în figuraţie. Ieşeam de sub scenă şi ziceam: sunt colegul fiului dvs. Şi el zicea: bravo, bravo, vă dau voie să vă jucaţi fotbal în spatele casei. Ne duceam în spatele decorului şi băteam mingea. Asta a fost primul meu rol „mare” la Naţional. Şi după aceea am mai colaborat la “În numele trandafirului”, tot în figuraţie. M-am dus apoi la un concurs la Braşov, la Teatrul dramatic, unde era director Mircea Cornişteanu. După concurs m-a chemat în birou şi mi-a zis: bravo, ai luat concursul, dar noi suntem la sfârşitul lui februarie şi te-angajez în septembrie. Şi i-am zis: şi ce fac până-n septembrie? Păi n-am ce să fac cu tine acum, că eu fac doar Gaiţele, distribuţia e făcută, nu am în ce să te bag! Asta e, ne vedem în toamnă. Şi am venit la Bucureşti, mai panicat...” (Nae Alexandru într-un interviu evz.ro)

În colaborarea cu ACT și Politon, Nae Alexandru este naratorul următoarelor cărți audio:

  • Dorințe împlinite;
  • Școala vieții;
  • Cele 7 obișnuințe ale oamenilor extraordinar de eficace;
  • EU SUNT Dorințe împlinite;
  • O poveste magică;
  • Regatul piticilor;
  • Am iubit pătimirea;
  • Vedenia;
  • Urâtul.
Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: dyer-978-606-8637-01-3
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940, Michigan‒2015, Hawaii) a fost unul dintre cei mai celebri autori, psihologi și conferențiari pe teme de dezvoltare personale și spiritualitate, renumit în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de self-development sau self-empowerment, Dyer a publicat 40 de cărți, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, Your Erroneous Zones (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se mai numără și Wishes Fulfilled (Dorințe împlinite), 101 Ways to Transform Your Life (101 căi de a-ți transforma viața) – ambele apărute în format audiobook la Editura Act și Politon ‒ , Everyday Wisdom (Înțelepciunea de zi cu zi), The Power of Intent (Puterea intenției). Materialele audio și video de meditație concepute de Dyer pentru publicul său sunt și ele extrem de apreciate. Articolele sale au apărut în publicații de renume, printre care Time, Reader′s Digest și Harper′s Bazaar. A avut mii de apariții în programe populare de radio și televiziune, printre care The Today Show, The Tonight Show și Oprah. În 1987 i s-a decernat Premiul Golden Gavel pentru cel mai bun speaker motivațional. În ultima perioadă a vieții, atunci când nu călătorea pentru a-și susține mesajul motivațional, în cadrul conferințelor sale, Dyer își petrecea timpul scriind, la reședința sa din Maui, Hawaii.

Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download